Belediye Başkanı Erener, TEOG Birincilerini Ödüllendirdi

Giresun'un Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG), ilk dönem sınavlarında soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincilerinden olan Göreleli Ahmet Koray İşcan ile Burcu Şişman'ı ödüllendirdi. TEOG, ilk dön

Belediye Başkanı Erener, TEOG Birincilerini Ödüllendirdi

Giresun'un Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG), ilk dönem sınavlarında soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincilerinden olan Göreleli Ahmet Koray İşcan ile Burcu Şişman'ı ödüllendirdi.

TEOG, ilk dönem sınavlarında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 700 tam puan alarak Türkiye birincilerinden olan Görele Mehmet Gürel Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Ahmet Koray İşcan ile Çavuşlu Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Burcu Şişman Görele Belediye Başkanı Tolga Erener tarafından tablet bilgisayar ile ödüllendirildi.

Erener, başarılı öğrenciler Ahmet Koray İşcan, Burcu Şişman, Görele Mehmet Gürel Ortaokulu Müdürü Ali Öztürk, Çavuşlu Ortaokulu Müdürü Tunay İşcan ve Öğrenci velisi Mehmet Şişman'ı makamında konuk etti. Başarının altın anahtarının çalışmak olduğunu belirten Erener, "Görele'nin gururu öğrencilerimizi burada ağırlamaktan mutluluk duydum. Onların almış oldukları bu başarı bizleri gururlandırdı. Ben öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Örnek alınacak bir başarı elde etmişlerdir" dedi.

Belediye Başkanı Erener, TEOG Birincilerini Ödüllendirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler