Bebeğini kendi başına doğururken ölmüştü, gerçekler ortaya çıktı

ORDU’da evinde yalnız başına doğum yaparken, bebeğiyle birlikte hayatını kaybeden 30 yaşındaki Sevgi Toraman Ulubey İlçesi’nde toprağa verildi. Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı Şarkiye Mahallesi’nde iddiaya göre eşinden boşandığı için yalnız yaşayan Sev

Bebeğini kendi başına doğururken ölmüştü, gerçekler ortaya çıktı

ORDU’da evinde yalnız başına doğum yaparken, bebeğiyle birlikte hayatını kaybeden 30 yaşındaki Sevgi Toraman Ulubey İlçesi’nde toprağa verildi.

Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı Şarkiye Mahallesi’nde iddiaya göre eşinden boşandığı için yalnız yaşayan Sevgi Toraman’dan haber alamayan komşuları durumu polise haber verdi. Çilingir yardımıyla içeriye giren ekipler, Toraman’ın ve bebeğinin banyoda cesetleriyle karşılaştı.

KOMŞULARI İKİ GÜNDÜR HABER ALAMAYINCA

İki gündür haber alınamayan ve cesedi evde bulunan genç kadının 8 aylık hamile olduğu, kız bebeğini kendi imkanlarıyla banyoda doğurup, göbek bağını keserek sırt üstü yatırdığı öğrenildi. Evin içerisininin soğuk olması nedeniyle bebeğin donarak öldüğü iddia edildi.

KÜVETTE KAN KAYBINDAN ÖLDÜ

Sevgi Toraman’ın da banyo küvetinde kan kaybından hayatını kaybettiği ileri sürüldü. Her ikisinin de kesin ölüm nedenlerinin yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacağı ifade edildi.

Hayatını kaybeden Sevgi Toraman ve bebeğin cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işleminin ardından tekrar Ordu’ya getirilerek Ulubey İlçesi’ne bağlı Kıranyağmur Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında dün toprağa verildi.

DİĞER ÇOCUĞU APARTMANDAN DÜŞEREK ÖLMÜŞ

Bebeğiyle yan yana defnedilen Sevgi Toraman’ın boşandığı eşinden dünyaya gelen bir kız çocuğunun da daha önce apartmandan düşerek hayatını kaybettiği, 7 yaşındaki erkek çocuğunun ise ayrıldığı eşiyle kaldığı, kendisinin de uzun zamandır yalnız yaşadığı belirtildi. Cumhuriyet Savcılığı’nın olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

EŞİNDEN AYRILDIKTAN SONRA BUNALIMA GİRMİŞ

Kadının komşuları, Sevgi T.’nin babasının yıllar önce vefat ettiği, annesinden haber alamadığı için eşinden hamile iken boşandıktan sonra bunalıma girdiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber