Bayburt'tan Trabzon'a bonzai sevkiyatı

Haber61 – Haber Servisi – Bayburt’tan Trabzon’a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağının bilgisini alan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) ekipleri; Trabzon Şehirlerarası otobüs terminalinde beklemeye koyuldu. Bayburt’tan gelen otob

Bayburt'tan Trabzon'a bonzai sevkiyatı

Haber61 – Haber Servisi – Bayburt’tan Trabzon’a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağının bilgisini alan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) ekipleri; Trabzon Şehirlerarası otobüs terminalinde beklemeye koyuldu. Bayburt’tan gelen otobüs terminale girdikten sonra perona yanaştı. Bu sırada KOM polisleri otobüse operasyon düzenledi.

Otobüs de hiçbir şeyden habersiz inmeye hazırlanan Y.D, polisleri karşısında bir anda görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Gözaltına alınan Y.D’nin üzerinden ve bavullarında yapılan araştırmada 400 gram “BONZAİ” adlı uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen Y.D, hakkında yasal işlem başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber