Bayburt'ta okullar tatil mi?

Türkiye'nin dört bir yanında etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Bir çok ilden kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Bu haberlerden sonuncusu da Bayburt'tan geldi. Bayburt'un Demirözü ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara veri

Bayburt'ta okullar tatil mi?

Türkiye'nin dört bir yanında etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Bir çok ilden kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Bu haberlerden sonuncusu da Bayburt'tan geldi.

Bayburt'un Demirözü ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildi. Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, yaptığı açıklamada, meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucunda Demirözü ilçe merkezi ile bağlı belde ve köylerde eğitim öğretime 05 Ocak Salı ara verilmesinin uygun görüldüğünü söyledi.

İlçede kar yağışının akşam saatlerinde etkisini artırdığını belirten Yıldızhan, "Kar yağışı yarın da devam edecek gibi. Bu nedenle yarın ilçe merkezi, bağlı belde ve köylerimizde eğitim öğretime ara verme kararı aldık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler