"Bayburtlular Olarak Bugün Coşkuluyuz, Gururluyuz" - Bayburt haber

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Ağbal'ın mesajı şöyle: "Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri olarak 98 yıl önce tarih sayfasındaki yerini alan Bayburt'un

"Bayburtlular Olarak Bugün Coşkuluyuz, Gururluyuz" - Bayburt haber

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ağbal'ın mesajı şöyle:

"Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri olarak 98 yıl önce tarih sayfasındaki yerini alan Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşu sebebiyle Bayburtlular olarak bugün coşkuluyuz, gururluyuz.

Bayburt'un kurtuluş mücadelesi, en değerli hazinemiz olan bu vatanı savunmak için, yokluklar içinde var olma savaşı verildiği kahramanlıklar ile dolu bir mücadeledir. Bugünde mücadelesini verdiğimiz "Yeni Türkiye" idealimizin temelinde işte bu yüksek ruh vardır. Bu yüksek ruh ve aziz milletimizin desteği ile Şehitlerimizin bize bıraktığı bu mukaddes emanetini daha yükseklere taşımak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Allah, milletimize bir daha böyle günleri ve acıları yaşatmasın, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Bu vesile ile İstiklal mücadelemizin kahramanlarından, son günlerde yitirdiğimiz evlatlarımıza kadar, bu vatan için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Bayburt'ta ve Bayburt dışında yaşayan tüm hemşerilerimin kurtuluş gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber