Batum Trabzon hattında can pazarı Kaptan öldü

Batum Trabzon hattında can pazarı Kaptan öldü

Batum Trabzon hattında can pazarı Kaptan öldü
Gürcistan’da limana girmeyi bekleyen geminin kaptanı Cihan Hakkı Atılgan (57) gemiden düşerek ağır yaralanmasının ardından Trabzon'a getirildikten sonra hayatını kaybetti.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; Gürcistan'a yük getiren kuru yük gemisinin kaptanı Cihan Hakkı Atılgan, gemide düşerek ağır yaralandı. Batum açıklarında bekleyen gemi içerisinde ağır yaralanan Atılgan'ı mürettebatlar filika ile birlikte kıyıya getirerek hastaneye kaldırdı. Burada bir süre tedavi gören ve sağlık durumunun iyiye gitmediğini fark eden ailesi talihsiz kaptanı alarak Trabzon'a getirdi. Burada özel bir hastane de tedavi altına alınan Ispartalı Kaptan dün sabah 07:15 saatlerinde hayatını kaybetti. 

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü şüpheli ölümle ile alakalı soruşturma başlatırken, Türkiye Tiflis Büyük Elçiliği de kazayı araştırdığı öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler