Başkan Revi'den Güngör ve Birinci'ye cevap!

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör’ün ve MHP Trabzon İl Başkanı Birinci’nin açıklamalarına yazılı bir açıklama yaparak cevap verdi. CHP’nin son süreçle birlikte HDP’nin destekçisi bir parti konu

Başkan Revi'den Güngör ve Birinci'ye cevap!

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör’ün ve MHP Trabzon İl Başkanı Birinci’nin açıklamalarına yazılı bir açıklama yaparak cevap verdi.

CHP’nin son süreçle birlikte HDP’nin destekçisi bir parti konumuna geldiğini ifade eden Başkan Revi, “Ana Muhalefet Partisi CHP’nin temsilcileri hem TBMM’de hem TBMM dışında HDP’yle birlikte muhalefet yapmaktadır. Bunu bizden önce vatandaş bize söylemekte ve bunların haklarından gelin demektedir. Teröristlerin cenazesine giden, HDP’lilerle eylemelere katılan, AYM’ye başvurularda bulunan ve terör örgütü sempatizanlarıyla aynı düşünce mantalitesine sahip olduklarını ilan eden CHP’nin temsilcilerini biz millete havale ettik, takdiri de onlara bıraktık. Ve milletimiz çok iyi takdir etti ki CHP olduğu yerde saymaya devam ediyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun saygısız açıklamalarından alıntı yaparak cevap veren Güngör’e sert çıkan Başkan Revi, “Sayın Güngör haddini aşma, haddini aşanlardan da olma! Genel Başkanınızın çarklarını da, gaflarını da, dolaplarını da ve HDP’yle iş birliliğini de bu millet gayet iyi bilmektedir. O yüzden üslubunuza dikkat edin, o üslubunuzun hesabını millet yine sandıkta sorar. Noktayı da ne siz ne Genel Başkanınız koyabilir noktayı millet 1 Kasım’da sandıkta verdiği oylarla birlikte koymuştur ve siz hala lafgüzarlığınızla gündemi meşgul etmeye çalışıyorsunuz. Bizim gündemimiz sizin saygısızca beyanlarınız asla ama asla değildir. Bizim gündemimiz 2023’e doğru Büyük ve Yeni Türkiye ideali yolunda emin adımlarla ilerlemektir. Günü kurtarma çabalarından vazgeçin de bu milletin sevdasına bu milletin hedeflerine ortak olmaya çalışın” şeklinde konuştu.

“LAF DEĞİL İCRAAT ÜRETİYORUZ”

Trabzon’un sahipsiz olduğunu iddia eden Güngör’e hatırlatmalarda da bulunan Başkan Revi, “Güngör görmek istemiyorsun, bakmak gibi gayretin zaten yok. Ama biz milletin bize verdiği yetkiyle sana hatırlatmamız gerekiyor. Trabzon’da AK Parti Hükümetleri 14 Milyar TL’lik yatırım yaptı ve yapmaya devam ediyor. Eğitimden Sağlığa, Kültür Sanat’tan Ulaşıma, Tarımdan Orman ve Su İşlerine, Adaletten Çevre ve Şehirciliğe, Gençlik ve Spor’dan Bilim Sanayi’ye yapılan yatırımları göremiyorsan sana hiçbir şey denmez. Hükümetimiz doğrudan yatırımlar yaptığı gibi özel sektörün de yatırımlar yapması için destekler sağladı ve sağlamaya devam ediyor. Biz laf değil icraat üretiyoruz, biz milletin emirlerine milletin isteklerine bakarak yol alıyoruz” diye konuştu.

Açıklamasına şu sözlerle devam eden Başkan Revi “Sayın Güngör’ün bahsettiği ve bizlerin de doğrudan takipçisi olduğu projelerde süreç işlemeye devam etmektedir. Güngör, zırt pırt çıkıp da papağan gibi yaptığı açıklamaları tekrarlamaktan vazgeçsin de yerel basınımızı da fuzuli yere meşgul etmesin. Bir zahmet de gündemi iyi takip etsin. Trabzon’un sahipsiz olduğunu iddia etmek komiklikten öte bir şeydir. Hem Trabzon’umuz hem Bölgemiz 65. Hükümetin Bakanlar Kurulunda gayet iyi bir şekilde ağırlığını koymuştur. Her zaman güçlü ve her zaman etkiliyiz. Güngör bunu hazmedemiyor herhalde? Son olarak başka kapıya diyerek bana yol göstermeye kalkan Güngör, bize milletin kapısı yeter bize milletimiz yeter. Kutlu yürüyüşümüz de milletimizle devam eder” ifadelerini kullandı.

"BİRİNCİ MHP’YE NEDEN PAYANDA OLUYOR?"

MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci’nin açıklamalarına da cevap veren Başkan Revi, “Öncelikle terörle mücadele ve terör konusunda MHP’nin partimize ve hükümetimize verdiği destek için teşekkür ediyoruz. CHP ile alakalı açıklama yaptığımız da MHP Trabzon İl Başkanına ne oluyor da açıklama yapıyor? Sayın Birinci neden CHP’ye payanda olmaya ve destek vermeye gayret gösteriyor? Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Biz, hem CHP hem de MHP İl Başkanlarının ucuz siyaset yapmalarından vazgeçmelerini temenni ediyoruz. Çünkü yapacak çok işimiz var ve milletimize sözümüz var, bu sözlerini yerine getirmek için enerjimizi ortaya koymaya çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler