Başkan OFG’den Haluk Pekşen’e cevap

CHP Trabzon Milletekili Haluk Pekşen’in Vali Abdil Celil Öz’e söylediği sözler ve eleştirilerle ilgili tartışmaya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu da katıldı. Başkan Gümrükçüoğlu, Vali Öz’e sahip çıkarak Haluk Pekşen’i eleştirdi

Başkan OFG’den Haluk Pekşen’e cevap

CHP Trabzon Milletekili Haluk Pekşen’in Vali Abdil Celil Öz’e söylediği sözler ve eleştirilerle ilgili tartışmaya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu da katıldı.

Başkan Gümrükçüoğlu, Vali Öz’e sahip çıkarak Haluk Pekşen’i eleştirdi. “Biraz nezaket ve uslüp güzelliğine herkesi davet ediyoruz” diyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Bize göre sayın Valimiz en çaplı insanlarımızdan biridir” diye konuştu.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN!

Gümrükçüoğlu şunları kaydetti; “Vali Bey bugüne kadar Trabzon’da her türlü sorumluluğunu yerine getiren, Trabzon’a gönül vermiş, Trabzon’un gelişmesi için gayret göstermiştir bir mülki amirdir. Kendisine müteşekkiriz. Bize göre en çaplı insanlardan birisidir. Biz kendisine teşekkür ediyoruz.  O tarz uslüplarında kimseye yakışmadığını ifade etmek isterim. Biraz nezaket ve biraz da üslup güzelliğine herkesi davet ediyoruz. Ne münasebetle bunu söylemiş, kendisine gönderilen dergide (Trabzon Valiliği resmi dergisi)  AK Parti İl Başkanı Sayın Haydar Revi benim yanımda, sponsor olarak. Ama ünvanını kullandı mı?  Ne yapacaktı, o ziyarette il başkanı gelemez mi diyecekti. İl başkanını dışarı mı çıkaracaktı? Orada Bakan var.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu var. Lütfen biraz tahammül ve nezaket.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber