Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Gümrükçüoğlu sahura kadar ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sahur vaktine kadar Ortahisar ilçesinin Gülbaharhatun Mahallesi’nde hemşehrileriyle görüştü. 

Uzun uzun sohbet ettiği hemşehrilerinin sorularına ayrıntılı yanıtlar veren Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’da gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Hemşehrilerinin belediye otobüs seferleri ve yeni otobüsler için özellikle teşekkür ettiği Gümrükçüoğlu, bu konuda kamu hizmetini daha da genişleteceklerini kaydetti. Göreve başladığında Trabzon’da 1970 model otobüslerle toplu taşımacılık hizmeti verildiğini hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Otobüs filomuzu yeniledik. Büyükşehir olmamız münasebetiyle ulaşım alanında hizmetimizi her geçen gün daha da genişletiyoruz. Her şeyin en iyisini layık olan Trabzonlulara en güzel hizmeti sunmamın gayreti içindeyiz” dedi.
 


 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler