Başkan Gümrükçüoğlu ve şoförler bir araya geldi.

Başkan Altuntaş ve beraberindeki durak başkanları, Başkan Gümrükçüoğlu ile buluştu.

Başkan Gümrükçüoğlu ve şoförler bir araya geldi.

Trabzon Otomobil ve Şoförler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve odaya bağlı durak başkanları, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile bir araya geldi. 

“BU ŞEHRİN YÜZ AKISINIZ”

Programda konuşma yapan Başkan Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi: “2009 yılından itibaren sizlerle iç içeyiz. Sizlerin bu şehrin tarihine yakışır şekilde hizmet vermesi bizi her zaman onurlandırmıştır. Sizler bu şehrin çocuğunu, kadınını, erkeğini, yaşlısını gencini taşıyan insanları olarak yüz akımızsınız. Her konuyu tartışacağız ve bunları birlikte çözüme ulaştıracağız.” 

UYUMLU ÇALIŞMAYI DEVAM ETTİRMELİYİZ

“2009’dan beri siz durak başkanlarımızın aralarında ayırt etmeden hizmet etmeye çalıştık. Sizlerin seçtiği sayın oda Başkanımız Turan Altuntaş ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu uyumlu çalışmayı bundan sonra da devam ettirmeliyiz.”

ALTUNTAŞ AVUKAT GİBİ HAKLARINIZI SAVUNUYOR

“Sayın Turan Altuntaş sizlerin oylarıyla seçilmiş olan bir arkadaşımızdır. Dolayısıyla bizim çalışmalarımızdaki birinci muhatabımızdır. Çünkü odanızın temsil ettiği bir arkadaşımızdır. O her zaman sizlerin tek tek münferit olarak değil de toplu menfaatinizin temsilcisi oldu. Sizlerin çıkarlarını, sizlerin hizmetinizi savundu. Bu onun en tabi hakkı olmakla beraber en iyi şekilde yerine getirdiği husustur. Saygı ölçülerini bırakmadan sizlerin hakkını bir avukat gibi savundu. Sizin adınıza kendisini tebrik etmek lazım. Ben bu çalıştığım süre zarfında oda başkanlığınızı yapmış olan çalışma arkadaşınız Turan Altuntaş’a da teşekkür ederim şükranlarını sunuyorum.”



DOSYA TESLİM EDİLDİ

Başkan Altuntaş, dolmuş konusunda yaşanan sorunları 10 maddelik yazı şeklinde Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve UKOME Başkanı Osman Gökhan Bali’ye teslim etti.

UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Ardından konuşma yapan Başkan Turan Altuntaş şunları söyledi: “Şoför esnafı olarak 2009 yılından itibaren Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışmaktayız. Verdiği tüm sözlerin hepsini yerine getirmiştir, getirmeye de devam ediyor. Şoför esnafının kıymetini her zaman bilmiş ve her zaman destek vermiştir. Bu konuda kendisine teşekkür ediyoruz.”

ÜZERİMİZE DÜŞENLERİ YAPMALIYIZ

“Başkanımıza yaşanan sorunları teslim ettik. Bu sorunlarla da yakından ilgilenecektir. Biz bu süre zarfında dolmuş esnafı olarak üzerimize düşen görevleri yapmalıyız. Koyulan kurallara uyarak sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz.”

SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Başkan Gümrükçüoğlu Başkan Altuntaş’ın sunduğu dosyadaki sorunlarla ilgileneceğini ve şoför esnafının sorunlarını çözüme kavuşturacağının sözünü verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler