Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Öğretmenler günü mesajı!

Başkan Gümrükçüoğlu Öğretmenler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Öğretmenler günü mesajı!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gümrükçüoğlu, mesajında, eğitim gibi toplumsal bir konuda öğretmenlerin üstlendiği görevin hayati önem arz ettiğini belirtti.

Eğitimsiz ve öğretmensiz millet olunamayacağı gerçeğinden hareketle insanlığın her çağda, her türlü cehaletten kurtularak, ilim yolunda ilerleyebilmesinin ancak öğretmenler sayesinde mümkün olabildiğine işaret eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimiz geleceğin dünyasını şekillendirecek nesilleri hem ilim hem fen hem de teknoloji yönünden eğitirken aynı zamanda ahlaklı, dürüst ve erdemli birer birey olarak yetişmelerini sağlamaktadır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir şekilde cevap veren, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil olarak yetişmesinde en büyük pay sahibi kuşkusuz değerli öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimiz ile ne kadar övünsek azdır. Bir toplumun seviyesi öğretmenine verdiği değerle ölçülür. Geleceğimizin mimarı ve insan mühendisleri olan öğretmenlerimiz, mahareti ve bilgisi ile çocuklarımızı ve gençlerimizi yoğurup şekillendiren, onlara objektif yön veren, doğruluk, dürüstlük, adalet, insanlık duygu ve erdemlerini öğretip, geleceğe hazırlayandır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler