Başkan Gümrükçüoğlu Gazetecileri Ağırladı

Bir otelde düzenlenen programa Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ile çok sayıda gazeteci katıldı.    Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orh

Başkan Gümrükçüoğlu Gazetecileri Ağırladı
Bir otelde düzenlenen programa Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ile çok sayıda gazeteci katıldı. 
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, gazetecilerin fedakarca görevlerini ifa etmeye çalıştığını ifade ederek, “Her zaman fedakarlık yapan basın yayın mensuplarımızın oluşturduğu dördüncü gücün ne kadar önemli olduğu bugün günümüzde görülmektedir. Temel insan hak ve özgürlüklerinin ifade özgürlüğünün her zaman bizzat uygulayıcısı olan sizler inanın ki ülkemizde ve tüm dünyada demokrasinin yerleşmesi kaldırılamamasının en önemli güçlerinden biri sizsiniz. O bakımdan mesleğinize dolayısıyla yürüttüğünüz fedakarlıklarla ne kadar övünseniz azdır. Biz bütün kamu kurum kuruluşları sizlere yardımcı olmaya çalışırken yerel yönetimler olarak belediyeler olarak ayrı bir özelliğimiz var. Sizlerle daha iç içeyiz. Sizlere saygı duyuyoruz. Bu münasabetle dünya çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.
 
20160110aw627958_01.jpg
 
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz de çalışan gazetecilerin gününü kutlayarak “Yaptığınız iş büyük fedakarlık gerektiren bir iş. Aynı zamanda çok önemli bir kamu hizmetini toplum yararına yerine getiriyorsunuz. Tüm basın mensuplarının gününü kutluyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından günün anısına pasta kesimine geçilirken, görev yapan basın mensuplarının yaşadıkları zorluklar fotoğraflar eşliğinde gösterildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber