Balıkçılar denize açılmak için sabırsızlanıyor

Balıkçı ibrahim Demir, yaptığı açıklamada, 15 Nisan tarihinde başlayan yasağın 1 Eylül itibariyle sona ereceğini belirtti.  Aylardır yeni av sezonunun başlaması için hazırlıklar yaptıklarını ifade eden Demir, "Artık hazırlıklarımızda sona yaklaştık. Ağlar

Balıkçılar denize açılmak için sabırsızlanıyor

Balıkçı ibrahim Demir, yaptığı açıklamada, 15 Nisan tarihinde başlayan yasağın 1 Eylül itibariyle sona ereceğini belirtti. 

Aylardır yeni av sezonunun başlaması için hazırlıklar yaptıklarını ifade eden Demir, "Artık hazırlıklarımızda sona yaklaştık. Ağlarımızın ve teknelerimizin onarımlarını tamamladık. Artık geri sayıma başladık. Sabırsızlıkla denize açılacağımız günü bekliyoruz" dedi.

Demir, balıkçılar olarak yeni sezonda palamut ve hamsiden umutlu olduklarını dile getirerek, "Birkaç yıldır palamut ve hamsi yüzümüzü güldürüyor. Önümüzdeki sezon da bu iki balıktan umutluyuz. Yine bol olacağı yönünde işaretler var. İnşallah umduğumuz gibi bir sezon olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber