Babaanneye torun dayağına itiraz

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde yaşanan ve basında yer alan 'Babaanneye torun dayağı' haberine babaanneyi dövdüğü iddia edilen torunun babasından itiraz geldi.

Babaanneye torun dayağına itiraz
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde, geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve basın yayın organlarında yer alan 'Babaanneye torun dayağı' haberleriyle ilgili açıklama yapan Ali Selçik, ifade edilenlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

Çarşıbaşı'nda yaşanan olayda, 15 yıl önce boşandığı eşine bir süredir nafaka ödemediği için otomobiline haciz konulan Nazif Selçik, bayramlaşmak için babaannelerinin evine giden oğulları Sami ve Ali Selçik ile tartışmıştı. Uzun süredir konuşmadıkları öğrenilen baba ve oğulları arasındaki tartışma kavgaya dönüşmüş, 72 yaşındaki babaanne Hayriye Selçik araya girince iddiaya göre Sami Selçik tarafından darp edilmişti. Hayriye Selçik, olay sonrası jandarmaya başvurarak kendisini dövdüğü iddia edilen torunu Sami Selçik'ten şikayetçi olmuştu. Basında yer alan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Ali Selçik, haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek şunları söyledi: Son günlerde Trabzon’da yayın yapan basın organlarında ‘Babaanneye nafaka dayağı’ şeklinde çıkan haberlerde yer alan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır. Olay jandarma ifade tutanaklarında da yer aldığı üzere aşağıda olduğu gibidir: “Babam Nazif Selçik, 2009 yılında annem Gülizar Selçik’ten boşanmıştır. Mahkeme, babamın anneme 5 bin lira maddi, 5 bin lira manevi tazminat ödemesine ve aylık da 350 lira nafaka bağlanmasına hükmetmiştir. Ancak babam o tarihten bu yana anneme tek kuruş dahi ödeme yapmamıştır. Annem de bunun üzerine babamın mal varlığı üzerine icra yoluyla haciz koydurmuştur. Aracı da geçtiğimiz günlerde yakalama emri çıkınca bağlanmıştır. Olay günü bayramın ikinci günüydü. Köyde dayımın yanına gidiyordum. Yolda babamı gördüm. Oğlumla beraber kendisiyle bayramlaşmak istedim. Ancak kendisi hakaretler yağdırıp arabamı tekmeledi ve hasar verdi. Aracın hasar tutanakları mevcuttur. Olayı duyan yakınların babamın yanına giderek neden bu davranışları sergilediğini sormak istediler. Ancak babam evinden çıkarak silahıyla üzerime yürüdü. O sırada bir arbede yaşandı. Arbede esnasında da babaannem bir darbe almış. Gözündeki gözlüğün kırılması sonucu da yüzünde yara oluşmuştur. Zaten hem babamın hem de görgü tanıklarının Çarşıbaşı İlçe Jandarma Karakolu’na verdikleri ifadelerde olayın aynen bu şekilde olduğu görülmektedir. Jandarma olayda kullanılan silaha da el koymuştur. Bu olayın nafaka ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Olay bundan ibarettir. Ne kardeşim Sami Selçik’in ne de benim babaanneme herhangi bir fiili saldırımız olmamıştır. Zaten nafaka davası mahkemelerde devam etmektedir. Hukukun verdiği ve vereceği her türlü karara saygılıyız.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber