Atalay: Akyazı'ya şehir hastanesi yapılmamalı

AK Parti Milletvekili aday adayı Atalay, Trabzon'da çalışmalarını devam ettirirken Akyazı'da yapımı süren spor kompleksi için açıklamalarda bulundu. Akyazı'da şehir hastanesi kurulmasının yanlış olacağını belirten Atalay, "Akyazı Trabzon'un spor kompleksi

Atalay: Akyazı'ya şehir hastanesi yapılmamalı

AK Parti Milletvekili aday adayı Atalay, Trabzon'da çalışmalarını devam ettirirken Akyazı'da yapımı süren spor kompleksi için açıklamalarda bulundu.

Akyazı'da şehir hastanesi kurulmasının yanlış olacağını belirten Atalay, "Akyazı Trabzon'un spor kompleksi olarak planlandı ve öyle de kalmalı. Şimdi şehir hastanesini Akyazı'da yapalım deniyor, bence şehir hastanesine başka bir yer bulunmalı. Trabzon'da arazi sıkıntısı var evet ama Akyazı bir spor kompleksi olarak kalmalı. Hastaneler spor tesisleri içinde tamamlayıcı bir unsurdur ama bize birinci derecede Trabzonspor'un tesisleri lazım. Bizim Trabzonspor'u bir futbol akademisine çevirmemiz lazım. Adına ister Ahmet Suat Futbol akademisi dersiniz, ister Şenol Güneş dersiniz bunun için Trabzon'un en büyük projesi spor olduğuna göre geniş bir alana ihtiyaç var. Dünyanın her yerinden sporcuları getireceksiniz orada kamp yapacaklar. Yediği, içtiği, antrenmanı, sağlığı, eğitimi, hepsi bir arada bulunmalı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler