Aşkale’ye özel imar değiştiler!

Trabzon’da şehrin içinde kaldığı gerekçesiyle taşınacak olan Çimento Fabrikası, mecliste gündem oldu. ONLAR İSTEDİ BELEDİYE YAPTI 28 Aralık 2015 tarihinde üretime son veren fabrikanın Akoluk mevkiinde yeni bir tesis kurduğu ve bu nedenle meclisten özel ma

Aşkale’ye özel imar değiştiler!

Trabzon’da şehrin içinde kaldığı gerekçesiyle taşınacak olan Çimento Fabrikası, mecliste gündem

oldu.

ONLAR İSTEDİ BELEDİYE YAPTI

28 Aralık 2015 tarihinde üretime son veren fabrikanın Akoluk mevkiinde yeni bir tesis kurduğu ve bu nedenle meclisten özel maddelik karar devreye sokuldu ve firmaya göre imar planı değiştirildi. Değirmendere’deki tesisin söküm işlemlerinin ise önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi.

İŞÇİLERİN SON DURUMU

Öte yandan buradan Gümüşhane’deki fabrikada çalıştırılmak için gönderilmek istenen 100 kadar işçi gitmek istemedikleri için iş akitleri sona erdirilmişti. İşçiler geçtiğimiz günlerde Bakan Süleyman Soylu ile bir araya geldi. Bakan Soylu ve Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin yaptıkları çalışma ile bu işçilerin bir çoğu Trabzon’da istihdam edildiği belirtildi. Akoluk’taki tesis Değirmendere’deki tesisten daha küçük olduğu için işçiler orada istihdam edilememişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler