Arsinli Şube Müdüründen tarihi başarı...

Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şube Müdürü Ali Can birinci oldu.

Arsinli Şube Müdüründen tarihi başarı...
Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 4.sü düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik ödülleri" kapsamında ödül başvuru raporlarının değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından Arsinli Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şube Müdürü Ali Can, kurumsal ve sosyal sorumluluk bağlamında hazırlayıp uyguladığı/koordine ettiği;
“Ben Bir Garip Mülteci Çocuğum”, “Hizmet Sunumu Kalitesinde Zirve”, “Engelsiz Yaşama Merhaba!”, “Değerlerimle Değerleniyorum”, “Özgürlüğümün Farkının Farkını Fark Ettim” konulu olmak üzere toplamda 5 projesiyle saha ziyaretine kalma başarısını gösterdi.

Bu başarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Karadeniz Bölgesi’nde birinci oldu. Zira, belirlenen proje ve çalışmalar 13-17 Haziran 2016 tarihlerinde Bakanlık değerlendiricileri tarafından saha ziyaretleri gerçekleştirilerek yerinde incelendi. Bilimsel kriterlere göre bağımsız yetkililerin yaptığı objektif değerlendirmeler 11/11/2016 tarihinde açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada Şube Müdürü Ali Can'ın “Hizmet Sunumu Kalitesinde Zirve”, “Engelsiz Yaşama Merhaba!”, “Özgürlüğümün Farkının Farkını Fark Ettim" konulu üç proje çalışması ile Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülü almayı başardı. Ali Can Türkiye geneli toplamdaki proje sayısıyla diğer ilçelerle karşılaştırıldıģında birinci olmuştur.

Yarışmaya ülke genelinde 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 2581 başvuru yapıldı. İlk olarak, değerlendiriciler tarafından elektronik ortamda proje raporları değerlendirilmiş, bunun sonucunda 303 çalışma saha ziyaretine kalmıştır. Gerçekleştirilen saha ziyaretlerinin ardından 94 çalışma Milli Eğitim Bakanlıģı Bakanlık/Bölge Ödülüne layık görüldü. 12 bölgeyi temsilen 11 ilde bölgesel ödüller sahiplerine verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler