Arsin yatırım adasında son durum!

Trabzon'un Arsin ilçesinde yapılan yatırım adası ile ilgili olarak Başkan Erdem Şen Açıklamalarda bulundu.

Arsin yatırım adasında son durum!
Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen Haber61’e yaptığı açıklamada Arsin Yatırım adasının yolunda gittiğini ve Bakan Süleyman Soylu’nun konunun takipçisi olduğunu söyledi.

Arsin’de bayramın vukuatsız geçtiğini belirten Başkan Erdem Şen, “yalnızca bir vatandaşımız kurbanın bir darbesi ile yaralandı. Ancak şuanda iyidir. Evine gitti. Onun haricinde bir sorunumuz yok.” dedi.

YATIRIM ADASI YOLUNDA GİDİYOR

Arsin Yatırım adası ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Erdem Şen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yatırım adasının takipçisi olduklarını söylediğini ifade ederek, "zaten bu konunun hızlandırılması için daha önceden bir görüşme yapmıştı. Arsin yatırım adası yolunda gidiyor” şeklinde konuştu.

BİN KİŞİLİK YURT VE 2 OKUL YAPILACAK

Arsin’deki diğer çalışmalarla ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Şen “balıkçı barınakları bitti. Yaklaşık bir ay içinde teslim olunacak. Arsin’e ayrıca bin kişilik bir yurt yapacağız. Kredi Yurtlar Kurumu ile bu konudaki görüşmelerimiz bitti. Kendileri üniversiteden 10 dönümlük bir alan isteyecekler. Onunla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında üniversitemizin arazisi olan yeri de TEDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından terk edilerek üniversiteye tahsisi bitmiş olacak. Arsin’e bu sene iki tane yeni okul yapıyoruz. Bu okullarla birlikte Arsin eğitim öğretimde hak ettiği yere gelecektir” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber