Araklı'ya dev proje

Araklı'ya yapılacak proje Türkiye'de bir ilk olacak.

Araklı'ya dev proje

Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Trabzon İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kemal Süleyman, Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personelleri Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi makamında ziyaret etti. Geriatri ve Palyatif Bakım Merkezi hakkında arazide incelemelerde bulunulduktan sonra müzakere edildi.

"TÜRKİYE'DE BİR İLK OLACAK"

Trabzon İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman, Trabzon'un Araklı İlçesi Kalecik mevkiine yapılacak Geriatri ve Palyatif Bakım Merkezi’nin Türkiye'de bir ilk olacağını söyledi.

170 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan hastaneye ilişkin bilgi veren Süleyman, "Burada yaşlı ve bakıma muhtaç, evinde bakılamayan, hastanelerde doluluk oranını artıran hastalar ile son dönem kanser hastalarının apart dairelerde aileleriyle birlikte kalabilecekleri ve aynı zamanda sağlık hizmeti alabilecekleri bir birim olacak" diye konuştu.

"ARAKLI'YA DEV PROJE"

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi konuyla ilgili olarak; "Zonguldak Milletvekilimiz Hüseyin Özbakır, Trabzon İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Kemal Süleyman, Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politakalar Bakanlığı personellerinin ziyaretiyle Araklıya kazandıracağımız Geriatri Hastanesi Projemiz üzerine görüşmeler gerçekleştirdik. Türkiye de ender bulunan hastanemizin yer tahsisini gerçekleştirdik. Engelsiz yaşam merkezleri, yaşlı bakım merkezleri, sosyal tesisler ve otelin bulunacağı dev projeyi hayata geçireceğiz. Araklımız İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ve Trabzon Milletvekillerimizin destekleriyle her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ediyorum. Araklımıza Hayırlı Olsun." ifadelerine yer verdi.






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber