Araklı'da K.T.Ü Heyecanı

K.T.Ü'ye Bağlı Araklı Meslek Yüksek Okulu Ali Cevat Özyurt yerleşkesi hizmete giriyor

Araklı'da K.T.Ü Heyecanı

Araklı'da K.T.Ü'ye bağlı  Araklı Meslek Yüksek Okulu Ali Cevat Özyurt yerleşkesi yeni bir eğitim yuvası olarak faaliyete geçiyor.

Araklı lı hayırsever işadamları Yüksel ve Orhan Özyurt tarafından yaptırılmakta olan yerleşke, yıllardır konuşulan ama bir türlü hayata geçirilemeyen bir projeydi. Bu projenin gerçekleşmesi ile ilçenin üniversite özlemi de sona ermiş olacak.

Recep Çebi'yi Makamında ziyaret ettiler

K.T.Ü Araklı Meslek Yüksek Okulu Ali Cevahir Özyurt Yerleşkesi Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hasan Çebi Bal, yönetim kurulu üyelerinden Damla Eker, Çisil Erkan, Hüseyin Balcı ve Hasan Yaman Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.
İlçe içerisinde eğitim anlamında bir çok ilkokul ve lise inşa edildiğini ifade eden Başkan Çebi öncelikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun destekleri ve girişimlerinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Araklılı işadamları Yüksel ve Orhan Özyurt Kardeşlerin ilçeye kazandırdığı Meslek Yüksek Okulu'nun ilçeye ivme kazandıracağını da ifade eden başkan Çebi Hayırsever iş adamlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler