Anahtar Deliği 15.02.2016

VALİLİK MAKAMINA PİDE SERVİSİ Hafta sonu Trabzon’dan 2 bakan geçti. Biri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu diğeri Enerji ve Tabii Kaynalar Bakanı Berat Albayrak. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın eski yöneticiler için verdiği dav

Anahtar Deliği 15.02.2016

VALİLİK MAKAMINA PİDE SERVİSİ

Hafta sonu Trabzon’dan 2 bakan geçti. Biri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu diğeri Enerji ve Tabii Kaynalar Bakanı Berat Albayrak. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın eski yöneticiler için verdiği davete katılan her iki bakan da Ak Parti teşkilatlarını da unutmadı. Ziyaret edip dertlerini dinlediler. Ayrıca Bakan Berat Albayrak Trabzon Valiliğini ziyaret etti. Ziyaret sırasında gazeteciler ayran dolu bardakları görünce şaşırdılar. Ardından bu şaşkınlıkları Trabzon pideleri gelmeye başlayınca bitti. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Valilik makamında iyi de bir Trabzonlu olan Bakan Berat Albayrak’a kıymalı ve peynirli söylemiş. Yanlarında Milletvekilleri Adnan Günnar ve Ayşe Sula Köseoğlu da vardı. Arından Akyazı Trabzonspor Stadyumu’nu inceleyen Bakan Albayrak, işlerin yavaş gittiğini söylemiş ve yanındakilere sitem etmiş. Bakan bey Trabzon’a sık sık gelirse iyi olacak gibi.

MUHARREM USTA’NIN YEMEĞİ VE TARTIŞMALAR

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın eski yöneticilere verdiği yemek öncesinde de tartışıldı sonrasındada. Bu neden bu kadar tartışıldı anlamıyoruz Yani bu yemeğe aslında davet edilip katılmayanlar yanlış yaptı. O ki amaç Trabzonspor etrafında kenetlenmek; e buyrun.. Fırsat varken neden kaçıyorsunuz. O niye verdi bu niye davet edildiye neden bakırosunuz. Ayrıca 2 bakan gelmiş. Trabzonspor’a destek sözü vermiş. Bu değildir ki siyasete Trabzonspor alet edildi. Yani Fenerbahçe’nin kongresine hatta maçlarına gidip protokollerinden inmeyen bakanları bilmiyor musunuz? Burada amaç kulübün bu zor anlarında birliktelik sağlamak. Trabzonspor yönetimi de müthiş başarılı bir şekilde misafirlerini ağırladılar. Bu kadar basit. Öteye beriye çekip durmayın.

YAT LİMANINDA SÜRPRİZ BULUŞMA

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın Ramada Otel’de gerçekleştirilen yemeğine rakibi Celil Hekimoğlu katılmadı. Öğrendiğimiz kadarıyla davet de edilmiş. Tabi bu merak konusu. Neden olduğu.. Size bir tüyo daha vereyim. Hekimoğlu etrafında demişki; Eski Bakan Faruk Özak oradaysa ben katılmam! Eski Bakan Faruk Özak’ın katıldığı hiçbir yere katılmama kararı almış. Kendi kişisel tercihi. Nedenlerini kendi söyler. Ben sie ayrı bir detay daha vereyim. Bu yemek gerçekleşmeden önce Trabzonspor Mehmetali Yılmaz Tesisleri’nin hemen önünde yat limanında Celil Hekimoğlu’nun yatı var. Bu yatta bazı buluşmalar gerçekleştiriyor. İşte o buluşmalardan bir tane fotoğraf gözümüze çarptı. Şu andaki yönetimde yer alan Ali Rıza Egemen bu fotoğrafı Twitter adresindende paylaştı. Trabzonspor As başkanı Ahmet Çubukçu, Yönetici Ali Rıza Egemen, Suat Şen ve Celil Hekimoğlu’nun ekibi.. Aslında biz bir mesaj aldık. “Biz kenetlendik ama burada” gibi.. İşte o manidar fotoğraf. Siz bakın mesajı kendiniz alın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber