Amatör Balıkçılar profesyonelleri aratmıyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde amatör balıkçıların bugünlerde yüzü gülüyor. Fatsa iskelesinde büyük bir yoğunluk yaşanırken balıkçılar sabah saatlerinde iskeleye giderek akşam evlerine kovalarla dolu balıkla dönüyor.    Amatör balıkçılar oltalarıyla iskeleye gi

Amatör Balıkçılar profesyonelleri aratmıyor
Ordu’nun Fatsa ilçesinde amatör balıkçıların bugünlerde yüzü gülüyor. Fatsa iskelesinde büyük bir yoğunluk yaşanırken balıkçılar sabah saatlerinde iskeleye giderek akşam evlerine kovalarla dolu balıkla dönüyor. 
 
Amatör balıkçılar oltalarıyla iskeleye giderek günlük balık ihtiyaçlarını karşılıyor. Son günlerde istavritin bol olması nedeniyle her bir amatör balıkçı en az 2’şer 3’er kilo balık tutarak akşamları evinin yolunu tutuyor.
 
Amatör balıkçıların önceliği balık tutmanın zevki ve boş zamanı değerlendirmek olduğunu belirten bir vatandaş, “Aslında buraya stres atmak için geliyoruz. Şu dönemde iyi balık çıkıyor. Havaların güzel olması bu işin güzel tarafı oluyor. Biz, hem stres atıp hem de akşam sofralarımıza balık götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler