Alper Saruhan gençlerle basketbol oynuyor

Trabzonspor M.P. kaptanı Alper Saruhan gençlerle basketbol oynuyor.

Alper Saruhan gençlerle basketbol oynuyor

Trabzonspor Medical Park kaptanı Alper Saruhan Trabzon'da hergün bir ilçede gençlerle basketbol oynayarak onlara bilgi birikimlerini ve deneyimlerini aktarıyor. 

Bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğünü söyleyen tecrübeli basketci, gençlerle bir arada olmanın kendisini çok mutlu ettiğini amacının Trabzon ilçelerinde basketbolu sevdirmek, onların yaşam felsefelerine, fiziksel ve ruhsal gelisimlerine  basketbolla katkıda bulunmak olduğunu söyledi. 

Alper Saruhan, gençlerin basketbola olan ilgisini canlı bir şekilde şahit olduğunu ve bu potansiyelin alt yapıya olumlu bir şekilde yansıması gerektiğini bugün de Besikduzu'nde olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Basketbol severlerle bol bol resim çektiren ve imza veren Saruhan, herkesi  2016-2017 sezonunda takımımızı desteklemek amacıyla  Hayri Gür Spor Salonuna davet etti.

Beşikdüzü İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman da kaptan Alper Saruhan'a ve katılımcılara çok teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber