Alo Polis mi şu arkadaş Bonzai satıyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Gazipaşa Mahallesinde B.B, isimli şahsın arkadaşları 155 Polis İmdat hattını arayarak arkadaşlarının hem Bonzai sattığını hem de kullandığı iddiasında bulunarak şikayetçi oldu. Bu durum üzerine hareket

Alo Polis mi şu arkadaş Bonzai satıyor
Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Gazipaşa Mahallesinde B.B, isimli şahsın arkadaşları 155 Polis İmdat hattını arayarak arkadaşlarının hem Bonzai sattığını hem de kullandığı iddiasında bulunarak şikayetçi oldu.
 
Bu durum üzerine harekete geçen Taksim Polis Ekipleri, B.B, isimli genci gözaltına aldı. Polisleri görünce şahıs motosikletini, cep telefonunu, 35 TL parasını ve 1,56 gram sentetik bonzai  uyuşturucu maddesini olay yerinde bırakıp kaçtı. Bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanan B.B, hakkında işlem yapıldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler