Akyazı Stadı açılmadan Trabzon’da önemli toplantı

Suat Hacısalihoğlu Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.

Akyazı Stadı açılmadan Trabzon’da önemli toplantı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu Akyazı Stadının açılış tarihinde Trabzon’da önemli bir toplantı olacağını söyledi.

Haber61 TV’de yayınlanan Trabzon Gündeminin Şifreleri programına telefonla bağlanan Suat Hacısalihoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

SUAT HACISALİHOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İÇİN TIKLAYIN

PROJELERDE ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

Suat Hacısalihoğlu, “Sayın Bakanımızla gündeme getirdiğimiz önemli konular vardı. Onları fırsat bulup diğer vekillerimizle birlikte sayın bakanımıza ilettik. Bunlardan biri bildiğiniz gibi İnovasyon Merkezi. Önümüzdeki günlerde bunun temelini atacağız. Bölgemizde teknoloji merkezleri kurulması yönünde projeler vardı. Bu konuda önemli adımlar atıldığını gördük. Bölgemizin ve şehrimizin bir teknoloji merkezi olma yolunda Sayın Bakanımız Trabzon’u ziyaret etmek suretiyle burada daha detaylı çalışmaları gündeme getireceğiz. Gerek Süleyman Soylu Bakanımızın gerekse Faruk Çelik bakanımızla yaptığımız görüşmelerde çok önemli konular gündeme geldi. Atılacak adımları hep birlikte konuştuk. Şehrimiz adına temel atma törenleri de olacağı için geleceğe dönük, Sayın bakanımızla burada bunları gerçekleştirmek arzusunda olduğumuzu kendilerine ilettik. Önümüzdeki günlerde programına uygun bir şekilde şehrimize gelecek.” dedi.

BAKANLAR SOYLU VE ALBAYRAK TRABZON VE TÜRKİYE İÇİN ŞANS

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın Trabzon, bölge ve Türkiye için önemli bir şans olduğunu belirten Hacısalihoğlu, “Süleyman Soylu Bakanımız ve Berat Albayrak Bakanımız Trabzon ile ilgili bütün konularda varlar ve çok yakından da takip ediyorlar. Kendileri bu konuda Trabzon için bir şans olduğu gibi sadece Trabzon için değil bölge için ülke için bir şans. İkisi de çok aktif bakanlarımız.” şeklinde konuştu.

AKYAZI STADININ AÇILIŞ TARİHİNDE ÖNEMLİ TOPLANTI

Akyazı Stadının açılacağı tarihte Trabzon’da önemli bir toplantı yapılacağını sözlerine ekleyen Başkan Suat Hacısalihoğlu, “Akyazı stadının açılış tarihinde Trabzon’da da çok önemli gelişmeler olabileceğini söyleyebiliriz. Önemli bir toplantı olacağını söyleyebiliriz.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber