Akçaabat'ta kurusıkılı olay

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat İlçesi Söğütlü Mevkiinde bulunan bir otele elinde ekmek bıçağı ile giren 16 yaşındaki genç burada güvenlik görevlisi ile tartıştıktan sonra tehdit ederek kayıplara karıştı. Motosiklet ile kaçan Şahıs daha sonr

Akçaabat'ta kurusıkılı olay

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat İlçesi Söğütlü Mevkiinde bulunan bir otele elinde ekmek bıçağı ile giren 16 yaşındaki genç burada güvenlik görevlisi ile tartıştıktan sonra tehdit ederek kayıplara karıştı. Motosiklet ile kaçan Şahıs daha sonra Trabzon İl Jandarma Komutanlığının önüne gelerek belinde çıkardığı silah ile havaya ateş etti. Bu esnada nöbetçi askerlerin müdahale edeceğini fark eden Genç yine aynı motor ile olay yerinden uzaklaştı.

Olay yerinin polis bölgesi olması nedeni ile Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahsın peşinde düştü. Bir süre sonra Polis ekipleri tarafından kendisiyle yaşıt başka bir genç ile yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Yapılan kimlik tespittin de isimlerinin A.K ve H.B, olduğu öğrenilen iki şahsın ifadesi alınırken H.B, yapmış olduğu olayları doğruladı. Yapılan çalışmada Jandarma önünde havaya ateş edilen silahın kurusıkı tabancası olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber