Akçaabat'ı Üzen Haber

Akçaabat Avcılar Derneği Başkanı olan Ekrem Kasap, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.Akçaabat’ın sevilen iş adamlarından olan Ekrem Kasap, dün gece Kayalar mahallesinde bir otomobilin çarpması sonucu  hayatını kaybetti. Katıldığı bir düğün sonr

Akçaabat'ı Üzen Haber

Akçaabat Avcılar Derneği Başkanı olan Ekrem Kasap, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Akçaabat’ın sevilen iş adamlarından olan Ekrem Kasap, dün gece Kayalar mahallesinde bir otomobilin çarpması sonucu  hayatını kaybetti. Katıldığı bir düğün sonrasında yolun karşısına geçmeye çalışan  Dernek Başkanı Kasap, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Farabi Hastanesi’ne sevk edilen Ekrem Kasap, buarda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ekrem Kasap bugün (salı) Dürbinar Mahallesi Mezarlık Camiinde ikindi sonrasından kılınacak cenaze namazı sonrasından Yaylacık mahallesinde toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler