AK Kadınlardan Hayvan Barınağına ziyaret

AK Kadınlar’dan çocuklarıyla birlikte hayvan barınağına ziyaret...

AK Kadınlardan Hayvan Barınağına ziyaret

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, beraberinde kadın kolları yöneticileri ve onların çocukları ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret etti. 

Beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagihan Ayyıldız, Maçka İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çoban, hayvansever kadınlar ve çocukları ile birlikte barınağı ziyaret eden Revi, barınak çalışanlarından bilgi aldı.

çalışanlar ilk olarak ziyarete gelenlere barınak hakkında bilgiler verirken ziyaretleri için de teşekkür etti. Çocukların hayvan sevgisini arttırmak adına kadınların kız ve erkek çocuklarıyla gelmesi de dikkatlerden kaçmadı. İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, AK Kadınlar olarak barınaktaki hayvanlardan birkaçının yıllık bakımını üstlendiklerini ve sahiplenme konusunda da çalışmalara başladıklarını söyledi.

Ayvazoğlu, “Biz insanlar gibi acıkan, üşüyen, acı çeken ama seslerini duyamadığımız için çoğu kez unuttuğumuz, görmezden geldiğimiz ve merhamet skalamızdan çoğu zaman nasibini alamamış masum ve mazlum canlıların, Allah’ın sessiz kullarının günü. Bir gün de yeterli de değil ama gerekli ve elzem. Yaratılanı Yaratan’dan ötürü sevmesi gereken, serçesi ölen bir çocuğa baş sağlığına giden Peygamberin yolunu terk eden, eziyet edilen her bir canlı için ilahi adalet gereği eziyet göreceğini bilmesi gereken inananlar için daha da elzem. Hayvan haklarından dem vurup, gerçek kürkleriyle toplumda arz-ı endam edenlerin, medeniyet adresi diye referans gösterilen pek çok ülkede işkence ile balinaları, yunusları, fokları katledenlerin, zevk için koca koca arenalarda boğa güreşi yaptıranların, fildişlerini sanat ve estetik ambalajına sığdırmak isteyenlerin, horoz dövüşü yaptıranların, kedinin kuyruğuna teneke bağlayan çocuğunu gülümseyerek izleyen anne ve babalardan olmadık. Kadın kolları olarak özellikle kapı önlerine koyduğumuz su ve yemek kapları ile kış mevsiminde yiyecek bulmakta güçlük çeken hayvanlar için küçük ama etkili çözümler bulmaya gayret gösteriyoruz. Bu konuda hassasiyetin geliştirilmesi için tüm Trabzon’un desteğini bekliyoruz” dedi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber