AB Güvenlik Direktörü yarın Trabzon’da

Haber61/Haber Servisi - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) yarın büyük bir organizasyona daha imza atacak. ’22. AB-Türkiye Gazeteciler Konferansı’ KTÜ’de gerçekleştirilecek. Ayrıca bu konferansta Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri Avrupa Birliği Y

AB Güvenlik Direktörü yarın Trabzon’da
Haber61/Haber Servisi - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) yarın büyük bir organizasyona daha imza atacak. ’22. AB-Türkiye Gazeteciler Konferansı’ KTÜ’de gerçekleştirilecek. Ayrıca bu konferansta Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri Avrupa Birliği Yetkilileri, ABli gazeteciler ile bir araya gelmiş olacak. Karşılıklı soru cevap şeklinde yapılacak olan interaktif oturumun konu başlığı, “AB ve Türkiye: Algılar ve Gerçekler” olacak. 
 
AB GÜVENLİK DİREKTÖRÜ
 
12244032_1056789431082203_85684763_n.jpgKonferansın katılımcıları arasında AB Dış Politika ve Güvenlik Yüksek Temsilciliği Direktörü Stefano Manservisi, Avrupa Birliği Türkiye Büyükelçisi Hansjoerg Haber de yer alıyor. 
Birleşik Krallık Financial Times’tan David Gardner,  Fransa Liberation Gazetesi’nden Marc Semo, İtalya La Repubblica Gazetesi’nden Marco Ansaldo, İrlanda The İrish Times’tan Ruadhan Mac Cormaic, İspanya El Pais’ten Juan Carlos Sanz, Romanya Jurnalul National’dan irına Stoica da Avrupa Birliği gazetecileri olarak konferansta hem görüşlerini söyleyecekler hemde öğrencilerin sorularını yanıtlayacaklar.
 
Bu dev organizasyonun mimarı KTÜ İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hayati Aktaş, bütün programın her bir detayıyla bizzat kendisi ilgileniyor. Bugün de organizasyonun gerçekleşeceği Osman Turan Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu son rötuşları yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber