91 mezunlardan tarihi buluşma

Çeyrek asır geçti unutmadılar.

91 mezunlardan tarihi buluşma

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı - Trabzon’n en köklü eğitim kurumlarından olan Anadolu Lisesi tarihi bir ana şahitlik etti. 91 mezunları 25. yılda bir araya geldi. Yurt içinden ve yurt dışından gelen mezunlar önce okulu ziyaret etti sonra kenti gezdiler. İçinde iş adamları, avukatlar, mühendisler ve bir çok sektörde başarılı olmuş isimlerin yer aldığı 50 kişilik grup, 25 yıl üzerine bir araya gelmenin gururunu ve sevincini yaşadılar. Gün sonunda Aksular Otel’de düzenlenen programda hem okul günlerini yad ettiler, hemde doyasıya eğlendiler.

Mezunlardan olan Trabzon Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı, “Çeyrek asırdır birbirimizi unutmadık. Sık sık bir araya gelme kararı aldık. Okulumuz geleceği kurmamızda yol gösterici oldu. Bu buluşmalar kopmadığımızı gösteriyor. Arkadaşlarımın hepsi çok değerli insanlar. Kendilerine hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Buluşmada Trabzonspor Yöneticisi Yiğit Oğuz Duman da vardı. Duman , “Gerçekten muhteşem bir dostluk yaşadık. Okul yıllarımızı unutamadık. Birbirimizle geçen yıllara rağmen kopmadık. Herşey çok güzel. Eskileri hatırlayıp duygulandık. İnşallah önümüzdeki yıllarda yine böyle bir etkinlik düzenleyeceğiz” dedi.

O dönemin öğretmenlerinin de katıldığı buluşmada yer alan isimler şöyle;

Afşin Yiğit BİRİNCİ

Ali Fuad ERMİŞ

Ali Murat OCAK

Betül KIRCI

Devrim Seda SÖNMEZ

Ece SARAL

Eda TOPALOĞLU

Emrah KIRAN

Esen ERKUM

Ferit YURTSEVEN

Funda BEKAR

Gökhan DAGÜLOĞLU

Gökhan YASİM

Hakan Aydın

Halil İbrahim ŞAHİN

Hüseyin AKTUĞ

Kamil ALIŞ

Kubilay Gedikli

Merih AYHAN

Mete Arif Akgök

Murat BAYTAR

Mustafa SAĞLAM

Selim GÜNER

Temel Yaşar ÖZTÜRK

Tolga ÖKSÜZ

Yeşim BOZKURT

Yiğit Oğuz DUMAN

Zeynep Neyza AKÇABAY

Çağlar ÖZDEMİR

Çınar SAYİTOĞLU

Ünsal ÖRSAL

Mustafa YAYLALI

Tuba Yaylalı

Emel TONYALI

Erhan ZORLU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber