5 bin fidan 15 dakikada tükendi!

Giresun Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Ünye Orman İşletme Müdürlüğü Fatsa Şefliği, Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nda halka ücretsiz olarak 5 bin adet çam ve mavi ladin fidanı dağıttı.   Halkın yoğun ilgi gösterdiği etkinlik esnasında 5 bin fidan 15 dakika için

5 bin fidan 15 dakikada tükendi!
Giresun Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Ünye Orman İşletme Müdürlüğü Fatsa Şefliği, Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nda halka ücretsiz olarak 5 bin adet çam ve mavi ladin fidanı dağıttı.
 
Halkın yoğun ilgi gösterdiği etkinlik esnasında 5 bin fidan 15 dakika içinde tükendi. Fidan almayı başaranlar özel karton torbalara konulan fidanları evlerine götürmenin mutluluğunu yaşadılar.
 
Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri çerçevesinde sembolik olarak 5 bin adet halka ücretsiz dağıtarak fidanların toprakla buluşmasını sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Fidanları alan vatandaşlar ise yaptıkları açıklamada, “Ormancılara bu jestleri için teşekkür ediyoruz. Bu fidanları bahçelerimizin en güzel yerlerine dikerek hayata bağlayacağız. Ormancıların haftalarını kutluyoruz” dediler
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber