2 Hacısalihoğlu nikah masasında

Haber61/Magazin Servisi - Süleyman Restoran’ın sahibi Süleyman Hacısalihoğlu’nun kızı Oya Hacısalihoğlu ile Yağız Hacısalihoğlu’nun nikah töreni Zorlu Grand Otel’de gerçekleştirildi.

2 Hacısalihoğlu nikah masasında
Haber61/Magazin Servisi - Süleyman Restoran’ın sahibi Süleyman Hacısalihoğlu’nun kızı Oya Hacısalihoğlu ile Yağız Hacısalihoğlu’nun nikah töreni Zorlu Grand Otel’de gerçekleştirildi. Törene Trabzon’da iş, sanat, spor ve siyaset dünyasından öne çıkan isimler katılırken mutlu çiftin şahitleri Sıtkı Hacısalihoğlu, Hayretttin Hacısalihoğlu, Hüsnü Hayali ve Yavuz Özyar oldu. Törenin en ilginç anı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in ‘Evlenmeyi kabul ediyormusunuz?’ sorusunu damada yönelttiğinde oldu. Çünkü Başkan damada, “Valla bende bir adet vardır. Geline mikrofon uzatırım ama sana uzatmayacağım. Mikrofonsuz bağıracaksın” dedi. Bunun üzerine salonda büyük bir alkış koparken damat Hacısalihoğlu, “Evet” diye bağırarak salonu inletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber