1. Karadeniz Bisiklet Festivali büyük ilgi gördü

GİRESUN Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Karadeniz Giresun Bisiklet Festivali büyük ilgi gördü. Batı Bahat Hastanesi ile Lazer Optik'in destek verdiği, 3 gün 4 gece süren festivale 100 bisikletçi katılırken, Giresun’un yayla

1. Karadeniz Bisiklet Festivali büyük ilgi gördü

GİRESUN Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Karadeniz Giresun Bisiklet Festivali büyük ilgi gördü. Batı Bahat Hastanesi ile Lazer Optik'in destek verdiği, 3 gün 4 gece süren festivale 100 bisikletçi katılırken, Giresun’un yaylaları gezildi. Tur boyunca üç farklı bitki örtüsüne tanıklık eden yarışmacılar doğal güzellikleri ile meşhur Giresun'a hayran kaldı.

Festivalde kısa bir konuşma yapan Giresun Valisi Hasan Karahan da sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin devam ettiğini belirterek, "Şimdi de Ada'ya yüzme yarışması düzenleyeceğiz. Çeşitli sosyal faaliyetlerimiz artarak devam ediyor. Uzak diyarlardan pedal basarak geldiniz, hoş geldiniz. Giresun'un güzelliklerini bizlerle paylaşacaksınız, gittiğiniz yerlerde bunu anlatacaksınız ve Giresun'u tanıtacaksınız" dedi.

VALİ BİSİKLETİ HEDİYE ETTİ

Ayrıca Vali Karahan, Piraziz ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Engin Güner tarafından kendisine hediye edilen bisikleti, "Çocukluğumda bisikletim olmadı. Bisiklet sürmeyi bilmiyorum" diyerek Giresun Emniyet Müdürlüğü'ne hediye etti.

7d8edd08826ba51a14bf347c7ab6879e.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber