Trabzon ve Türkiye karanlığa gömüldü

Trabzon dahil birçok ilde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle Türkiye karanlığa gömüldü. Trabzon'da yaklaşık 1,5 saat süren kesinti sona erdi ve elektrik verildi.Edinilen bilgiye göre bugün öğle saatlerinde yaşanan elektrik kesintisinin Ankara, Trabzon,

Trabzon ve Türkiye karanlığa gömüldü

Trabzon dahil birçok ilde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle Türkiye karanlığa gömüldü. Trabzon'da yaklaşık 1,5 saat süren kesinti sona erdi ve elektrik verildi.

Edinilen bilgiye göre bugün öğle saatlerinde yaşanan elektrik kesintisinin Ankara, Trabzon, Aydın, Edirne, Muğla, Erzurum, Tekirdağ, Antalya, İzmir, Bursa, Adana, Bitlis, Çanakkale, Hatay, Denizli, Eskişehir, İzmit, Tunceli, Elazığ, Bilecik ve Samsun'da da etkili olduğu öğrenildi.

Vatandaşlar kesinti nedeniyle mağdur olurken sosyal medyada da kesinti ile ilgili çok sayıda mesaj etıldı...

İŞTE KESİNTİ İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA

TEİAŞ yetkilileri, elektrik nakil hatlarında saat 10.36'da yaşanan sorun nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi meydana geldiğini bildirdi. Teknik inceleme başlatıldığını belirten yetkililer, sisteme en kısa sürede elektrik verilmesi için çalışıldığını kaydetti.

ELEKTRİK ŞİRKETİNDEN DOĞU KARADENİZ AÇIKLAMASI

ÇORUH EDAŞ, Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) sisteminde oluşan ülke genelindeki arıza nedeniyle dağıtım bölgelerindeki Artvin, Gümüşhane, Rize, Trabzon ve Giresun arasındaki illerde enerji kesintilerinin meydana geldiğini bildirdi.
 
ÇORUH EDAŞ'tan yapılan açıklamada, saat 10.35'ten itibaren TEİAŞ sisteminde ülke genelinde bir arızanın yaşandığı belirtildi.
 
Bu nedenle dağıtım bölgelerindeki Artvin, Gümüşhane, Rize, Trabzon ve Giresun arasındaki illerde enerji kesintilerinin meydana geldiği kaydedilen açıklamada, "TEİAŞ kaynaklı oluşan bu kesintiler ile ilgili ÇORUH EDAŞ olarak şirketimizin herhangi bir hizmet kusuru bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler