Trabzon ve Amerika arasında işbirliği!

Trabzon Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, Amerika Büyükelçiliği Başkatibi Phaedra GWYN ve beraberindekileri makamında kabul etti.Kabulde Trabzon ile Amerika arasındaki öğrencilerin eğitim ve kültür amaçlı işbirliğini amaçladıklarını belirten Vali Vekili

Trabzon ve Amerika arasında işbirliği!

Trabzon Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, Amerika Büyükelçiliği Başkatibi Phaedra GWYN ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Kabulde Trabzon ile Amerika arasındaki öğrencilerin eğitim ve kültür amaçlı işbirliğini amaçladıklarını belirten Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, “Buradaki esas amacımız özellikle lise öğrencilerimizin gençlik ve eğitim projelerine katılmalarını sağlamaktır. Sonrasında ise üniversite öğrencilerini de kapsamasını hedefliyoruz. Kültür ve eğitim amaçlı olarak karşılıklı işbirliğinin gelişmesi hedefleniyor. Buradaki öğrencilerimizin Amerika’da ki belli okullarda kısa süreli ziyaret etmelerini,  eğitim olanaklarını görmelerini sağlarken Amerika’dan da Trabzon’a öğrencilerin gelmesi için bir dizi görüşmeler yaptık. Bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Görüşmede Amerikan Büyükelçiliği Başkatibi Phaedra Gwyn ise Eğitim ve kültür alanında birlikte işbirliği içerisinde olacağız. Bu çalışmalara verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler