Trabzon Valiliği Pekşen'i doğruladı!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in basın toplantısında ifade ettiği “Trabzon Valililiği, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 13 Ekim’de Trabzon’da yapacağı miting öncesinde, kamu kurumlarına gönderdiği yazıda resmi araçların ziyaret için özel plaka takılar

Trabzon Valiliği Pekşen'i doğruladı!
CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in basın toplantısında ifade ettiği “Trabzon Valililiği, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 13 Ekim’de Trabzon’da yapacağı miting öncesinde, kamu kurumlarına gönderdiği yazıda resmi araçların ziyaret için özel plaka takılarak hazır bekletilmesi talimatı verdi” şeklindeki iddialar üzerine Trabzon Valiliği açıklama yaptı. 
 
Açıklamada, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun 13 Ekim 2015 tarihinde ilimize yapacağı ziyaret programı çerçevesinde görevlendirilen koruma ve güvenlik görevlilerine tahsis edilmek üzere ve oluşabilecek beklenmeyen bir durum karşısında kullanmak için ilimizdeki kamu kurumlarına ait araçlardan ihtiyaç duyulacağı kadar görevlendirilmesi talimatı verilmiştir. Araçların sivil plakalı olmasının nedeni de güvenlik gerekçesiyledir" ifadeleri kullanıldı.
 
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler