Trabzon ülkü ocaklarında il başkanı değişti

Haber61 – Haber Merkezi – Bir süredir sıkıntılar yaşayan Trabzon Ülkü Ocakları il Başkanlığında yeni atama yapıldı. Ülkü Ocakları Genel Merkezi Trabzon’da ülkücü yapılanmanın daha dinamik ve çalışkan isimlere devretmek üzere İl Başkanı olarak Mihrab Altın

Trabzon ülkü ocaklarında il başkanı değişti

Haber61 – Haber Merkezi – Bir süredir sıkıntılar yaşayan Trabzon Ülkü Ocakları il Başkanlığında yeni atama yapıldı. Ülkü Ocakları Genel Merkezi Trabzon’da ülkücü yapılanmanın daha dinamik ve çalışkan isimlere devretmek üzere İl Başkanı olarak Mihrab Altınışık’ı atadı. İl binasında gerçekleşen devir teslim sonrası basının önüne çıkan Altınışık, “  Devraldığım bu bayrağı hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak yüce Allah'ında izni ile hak ettiği  en üst mertebeye çıkaracağıma siz değerli Ülküdaşlarımın huzurunda söz veriyorum. Sizlerden öncelikli isteğim birbirimizi sevmemiz ve sahip çıkmamızdır. Bu bilinç doğrultusunda hareket ettiğimiz taktirde aşamayacağımız hiçbir engel ve ulaşamayacağımız hiçbir hedef olmayacağı kanaatindeyim. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlıyorum hepinizi Allah'a emanet ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler