Trabzon Ülkü Ocakları bitmek üzere!

Ülkü Ocakları Genel Merkezinin yerel seçimler öncesi almış olduğu jet kararla birlikte İl yönetiminde değişiklik meydana gelmişti. Dönemin Mevcut başkanı Vursay Altaş'ı görevden alan Genel Merkez yerine bir türlü başkan adayamayarak İl Başkanlığın pasifsi

Trabzon Ülkü Ocakları bitmek üzere!
Ülkü Ocakları Genel Merkezinin yerel seçimler öncesi almış olduğu jet kararla birlikte İl yönetiminde değişiklik meydana gelmişti. Dönemin Mevcut başkanı Vursay Altaş'ı görevden alan Genel Merkez yerine bir türlü başkan adayamayarak İl Başkanlığın pasifsize duruma düşürmüştü. Yaşanan bu olayın ardından İl Merkez'e bağlı diğer teşkilatlarda Genel Merkez'in bu tavrına yönelik olarak tepkilerini koyarak İl Başkanlığını tanımadıklarını dile getirmişti. 
 
Aradan geçen zaman içerisinde Ülkücü camianın büyük çoğunluğunun yetiştiği Kavakmeydan Ülkü Ocakları yönetimi istifasını açıkladı. Başkan Murat Özsoy, " Trabzon'da malumunuz olan, seçim öncesi Ülkü Ocakları Başkanı değiştirme "operasyonuyla" aldığımız darbeler ortadadır. Bu süreçte inandığımız değerlerden ödün vermeden, yürütülen seçim çalışmalarını zarara uğratmadan,uğruna can vermekten asla çekinmeyeceğimiz davamızdan caymadan, sessiz kalıp dik bir Ülkücü duruşu sergilemeye çalıştık. Genel merkezin Ankara'dan yönetme hususundaki kararlılığı,Trabzon değerlerini ve istişareler sonucu oluşan teşkilatların arzusunu hiçe sayma uğruna,tavrından vazgeçmemesi, bizi derinden yaralamıştır."dedi. 
 
Trabzon Ülkü Ocaklarında bu istifa ile birlikte Trabzon'da bulunan 7 teşkilatı 6'ya düşmüş oldu. Öncesinde Genel Merkez'in tavırlarına tepki koyan ve daha sonrasında başkan bulamayan bazı ilçelerde görevden ayrılmıştı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel