"Trabzon Ülkemizin Sporla Özdeşleşmiş Tek Şehridir"

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı eski Müsteşar Yardımcısı Dr. Mahir Küçük Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın B. Cahit Erdem' i makamında ziyaret etti.Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda

"Trabzon Ülkemizin Sporla Özdeşleşmiş Tek Şehridir"

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı eski Müsteşar Yardımcısı Dr. Mahir Küçük Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın B. Cahit Erdem' i makamında ziyaret etti.

Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan ve Trabzon amatör sporun eski futbolcularından olan Dr. Küçük, "Amatör spor kulüpleri spor bilincinin ve kültürünün oluşturulmasında, gençlerimizin düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilerek sporla buluşmasına imkân sağlayan önemli kuruluşlardır. Kuskusuz Trabzon'umuz ülkemizin sporla özdeşleşmiş tek şehridir. Bugün sporun her dalına baktığımızda Trabzonlu sporcuların fazlalığı ve başarıları daima bizi gururlandırmıştır. Federasyonumuzun ve eğitimcilerimizin bu başarılı tabloda en önemli hak sahibi olduğu aşikârdır" dedi.

img-20150304-wa0002.jpg13 yıllık AK Parti iktidarıyla şahlanan ülkemizin bugün örnek alan değil örnek alınan ülke haline geldiğini söyleyen Dr. Küçük, "2023 ve 2071 hedefleri için her manada güçlü olmak gerekir. Bu hedeflere ulaşmada en büyük sorumluluk gençlerimizin, gelecek nesillerimizin olacaktır. Gençlerimizi, spor yapma alışkanlığı kazandırarak, seyirci olmanın ötesinde sporu gündelik hayatlarının bir parçası haline getirterek, kötü alışkanlıklardan uzak, sağlıklı, çok daha bilinçli ve dinamik bir nesil olarak yetiştirmeliyiz. Amatör spor kulüpleri federasyonuna bu konuda çok önemli görevler düşmektedir. Federasyonumuz birçok sporcunun yetiştirilip profesyonelliğe imza atmasını sağlamıştır, sağlamaya da devam edecektir. İnşallah bizde AK Parti Hükümeti olarak amatör spor kulüplerimize sağlanan desteği artırarak, Trabzon'umuzu yeni stadıyla, yeni spor yerleşkesiyle sporun her dalında önde bir kent yapacağız"  diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset