Trabzon uçağı şeyhin uçağına sürttü

Türk Hava Yolları (THY) uçağı Atatürk Havalimanı apronunda park ederken, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin uçağına sürttü. Her iki uçakta da hasar olmadığı ve seferlerine normal bir şekilde devam edebilecekleri açıklandı.    Türk Hava Yolları’n

Trabzon uçağı şeyhin uçağına sürttü
Türk Hava Yolları (THY) uçağı Atatürk Havalimanı apronunda park ederken, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin uçağına sürttü. Her iki uçakta da hasar olmadığı ve seferlerine normal bir şekilde devam edebilecekleri açıklandı. 
 
Türk Hava Yolları’nın Trabzon'dan saat 08:32'de İstanbul'a gelen TK2839 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi uçağı park ederken Katar Emiri'e ait park yerindeki Boeing 747 tipi uçağın kuyruğuna temas etti. Yaşanan olay sonrası Katar Emiri’nin uçağı incelemeye alındı.
 
Yapılan kontrollerde her hangi bir sorunla karşılaşılmaması üzerine uçak Katar Emiri Sani'yi alarak Atatürk Havalimanı'ndan Doha’ya gitmek için saat 12.30’da havalandı. Katar Emiri’nin uçağının kuyruğuna temas eden Türk Hava Yolları uçağında da herhangi bir sorun yaşanmadığı ve uçağın seferine devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler