Trabzon turu 2.maça bırakmak istemiyor

Trabzonspor  Rostov karşısında iki maçta da galip gelerek UEFA Avrupa Ligi' Play-0ff turundaki rakibi Rostov'u saf dışı bırakmak istiyor.Bu akşam H. Avi Aker Stadyum'unda oynanacak olan Trabzonspor - Rostov maçı saat 21:00'da başlayacak. Bordo mavililer  

Trabzon turu 2.maça bırakmak istemiyor

Trabzonspor  Rostov karşısında iki maçta da galip gelerek UEFA Avrupa Ligi' Play-0ff turundaki rakibi Rostov'u saf dışı bırakmak istiyor.

Bu akşam H. Avi Aker Stadyum'unda oynanacak olan Trabzonspor - Rostov maçı saat 21:00'da başlayacak. Bordo mavililer  Rostov maçında evinde farklı galip gelip işini ikinci maça bırakmak istemiyor. Teknik direktör Halilhodziç futbolcularına bu konuda sık sık uyarılarda bulunarak dikkatli olmalarını istedi.

Cardozo gibi bir yıldız ismi kadrosuna katan Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Maluda’nın yerine son anda UEFA listesine dahil edilen Kevin’in ilk 11 de sahaya çıkması bekleniyor. Bordo mavili ekibin bu maçta ki en büyük kozu ise Portekiz’in Benfica takımından transfer edilen Paraguaylı golcü Cardoza olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor