Trabzon trafiğin'de son durum...!

Bayramın gelmesiyle birlikte trafiğin çok fazla yoğun olacağını söyleyen uzmanlar kemer takmaları ve kurallara uyulması konusunda uyarıyor. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'na s

Trabzon trafiğin'de son durum...!

Bayramın gelmesiyle birlikte trafiğin çok fazla yoğun olacağını söyleyen uzmanlar kemer takmaları ve kurallara uyulması konusunda uyarıyor. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala tatil için yollara çıkacak sürücüleri uyardı. Apaydın, bayramda trafikteki araç yoğunluğunun normal günlere oranla 10 kat artmasının beklendiğini belirtti.

Bu yoğunluktan payını alan şehirlerden bir taneside Trabzon. Öğle saatlerinden itibaren Trabzon-Değirmendere ve Trabzon-Tanjant yollarında inanılmaz bir yoğunluk yaşanıyor. Bayram tatilinden dolayı İstanbul trafiğini aratmayan bir durum Trabzon trafiğine hakim. Trabzon'a akın eden gurbetçilerin yanısıra tatil severlerinde oluşturduğu bu kalabalığın 30 Temmuz'a kadar süreceği tahmin ediliyor. 10 dakikalık mesafede 45 dakika bekleyen Trabzon severlerin sabırlı olması haber61.net ekibi olarak temennimiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel