Trabzon takımı o sorunu aştı!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, futbolcularının performanslarının oldukça iyi olduğunu, takıma yeni katılan futbolcular arasında uyum sorununu aştıklarını söyledi.Ortakudaş, lige iyi başlamak i

Trabzon takımı o sorunu aştı!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, futbolcularının performanslarının oldukça iyi olduğunu, takıma yeni katılan futbolcular arasında uyum sorununu aştıklarını söyledi.

Ortakudaş, lige iyi başlamak istediklerini belirterek, "Önceliğimiz yabancısı olduğumuz ligi tanımak olacak ama gönlümüzde zirve yarışında olmak da yatıyor. Bunun için iyi bir hazırlık dönemi geçirmemiz gerekiyordu ve biz de bunu yapıyoruz. Sıkı çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.

Yoğun geçen Nevşehir kampını tamamlayarak Trabzon'a döndüklerini ifade eden Ortakudaş, "Şimdi çalışmalarımızı tek idmana düşürdük ama uzun tutuyoruz. Daha çok teknik ve taktik çalışmaları üzerinde duruyoruz. Futbolcularımın performansı oldukça iyi ve takıma yeni katılan futbolcular arasında uyum sorununu aştık. Tam kadro çalışıyoruz. Sakatlığı süren Gökhan Durmuş'un da durumu iyiye gidiyor. Bu futbolcumuzun da düzelmesiyle bir sıkıntımız kalmamış olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor