Trabzon şehitlikte buluştu

 Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.Sülüklü Mezarlığı'ndaki şehitliğe gelerek, şehit yakınları ile vatandaşların bayramını kutlayan, baş sağlığı dileyen Vali Öz, beraberindeki Trabzon Büyükşehir Belediye

Trabzon şehitlikte buluştu

 Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Sülüklü Mezarlığı'ndaki şehitliğe gelerek, şehit yakınları ile vatandaşların bayramını kutlayan, baş sağlığı dileyen Vali Öz, beraberindeki Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras ve kurum amirleriyle şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğüne giderek görev başındaki polislerin bayramını kutlayan Vali Öz, burada yaptığı konuşmada, "Kamu görevi gereği bazen ailelerimizden uzakta bayram geçiriyoruz ama bu bizim görevimizin gereği. Emniyetimizin insan odaklı çalışmalara ağırlık vermesi sonucu Trabzon ilimiz güvenli şehirlerin başında geliyor. Bu durumda hepimizin payı var. Huzur ve güven ortamının devam etmesi için daha yoğun çalışacağız" dedi.

Vali Öz, buradaki ziyaretinin ardından Trabzon Fatih Devlet Hastanesine geçerek tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bayramlaşma programı kapsamında Öz, İl Jandarma Komutanlığı, Huzurevi ile kimsesiz çocukların bulunduğu Sevgi Evleri'ni de ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel