Trabzon polisinden YGS için gürültü yasağı

 Trabzon'da yüksek öğretime girişte ilk sınav olan 2014 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) sona erdi.Trabzon Sınav Komisyonu Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, 2014 YGS'ye Kent merkezinin yanı sıra Yomra ve Akçaabat ilçelerinde 42'si engelli 24 bin 902

Trabzon polisinden YGS için gürültü yasağı

 Trabzon'da yüksek öğretime girişte ilk sınav olan 2014 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) sona erdi.

Trabzon Sınav Komisyonu Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, 2014 YGS'ye Kent merkezinin yanı sıra Yomra ve Akçaabat ilçelerinde 42'si engelli 24 bin 902 öğrenci katıldı. Sınav kentteki 25'i üniversitelere ait, diğerleri ise Milli Eğitim Müdürlüğü'nün liseleri olan 76 binadaki bin 100 salonda gerçekleştirildi.

Sınavda öğrenciler, sınava girdikleri salonda başarılı olmak için ter dökerken, velileri de okul bahçelerinde, öğrencilerin sınavda başarılı olması için Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti.

 Yetkililer, saat 10.00'da başlayan sınavın sorunsuz olarak tamamlandığını ifade etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

GÜRÜLTÜ YAPAN YANDI

Trabzon polisi sınav süresince öğrencilerin konsantre olmalarını engelleyecek şekilde gürültü yapanlara ceza kesecek. Polis ekiplerine gürültü nedeniyle çok hassas davranmaları ve Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapılması konusunda uyarılarda bulunuldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim