Trabzon plakalı araç Samsun'da kaza yaptı

Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki kazada anne ve oğlu hayatını kaybetti.Gölköy'den Vezirköprü’ye giden Bayram Kaya (21) yönetimindeki 55 PA 595  plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Recep Çiçek (34) idaresindeki 61 NC 823 plakalı kamyonet, Vezirköprü-Du

Trabzon plakalı araç Samsun'da kaza yaptı

Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki kazada anne ve oğlu hayatını kaybetti.

Gölköy'den Vezirköprü’ye giden Bayram Kaya (21) yönetimindeki 55 PA 595  plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Recep Çiçek (34) idaresindeki 61 NC 823 plakalı kamyonet, Vezirköprü-Durağan karayolu İncesu köyü mevkisinde çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Bayram Kaya ile yanındaki annesi Seher Kaya (39) olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Recep Çiçek ile aracındaki Salih Demir (33) ise yaralandı.

Yaralılar, Vezirköprü Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Bayram Kaya ve Seher Kaya'ın cenazesi, aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler