Trabzon paralelin arka bahçesi mi?

Haber61.Net / Özel Haber - 17 Aralık operasyonlarının ardından Yargı ve Emniyet teşkilatında paralel yapı adı altında operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonların ardından başta Trabzon olmak üzere Türkiye genelinde bütün emniyet müdürlüklerinde değişiklik

Trabzon paralelin arka bahçesi mi?

Haber61.Net / Özel Haber - 17 Aralık operasyonlarının ardından Yargı ve Emniyet teşkilatında paralel yapı adı altında operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonların ardından başta Trabzon olmak üzere Türkiye genelinde bütün emniyet müdürlüklerinde değişiklik olurken bu durum Savcı ve hakimlere sıçradı. görevden alınan hakim ve savcıların yerleri değişirken bir çoğu Trabzon'a gönderilmesi ise en dikkat çeken ayrıntı oldu.

17 Aralık operasyonundan sonra Türkiye tarihine geçen Ergenekon davasına bakan hakimler ve savcılarda lav edilerek bölgelere gönderilmişti.  Trabzon bu isimlere ev sahipliği yapması ise çok manidar olarak gözüküyor. Adana'da tırların durdurulması emrini veren Savcı gecici görevle Trabzon!a gönderildi.

Tır savcısı Aziz Takıçı'dan önce Ergenekon davasına bakan 13. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi Sedat Sami Haşıloğlu'da Trabzon'a tayin edilmişti.  Bunların yanında iki yıl önce Adana'da yasa dışı tele kulak dinlemesi yaptığı öne sürülen emniyet amiri Aytaç A'da Trabzon emniyetinde görevlendirilmiş ve İstihbarat Dairesi Müdürlüğünü yürütürken göz altına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler