Trabzon oyuncuların Soma özverisi

Trabzon Sanatevi üyesi olan Mizah Sanatı Derneği'nin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Tamer Küçük ve Ali Kemal Yılmaz'ın yazdığı, Ali Kemal Yılmaz'ın yönettiği "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" isimli tiyatro oyunlarını Soma kömür madeninde hayatını kaybeden madencil

Trabzon oyuncuların Soma özverisi
Trabzon Sanatevi üyesi olan Mizah Sanatı Derneği'nin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Tamer Küçük ve Ali Kemal Yılmaz'ın yazdığı, Ali Kemal Yılmaz'ın yönettiği "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" isimli tiyatro oyunlarını Soma kömür madeninde hayatını kaybeden madencilerin ailelerine destek olmak amacıyla 13 Haziran 2014 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde oynadılar.   
 
Sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket eden Mizah Sanatı Derneği, oyundan elde edilen 3 bin Türk Lirası geliri Soma maden kazasında hayatını kaybedenlerin aileleri adına açılmış olan hesaplardan belirledikleri üç ailenin hesabına yatırmak suretiyle bağışta bulundu.
Başkan Adnan Taç; “Bu bir sosyal sorumluluktur. Sanata karşı olan sorumluluğumuzun yanı sıra sosyal sorumluluklar da taşıyan bir derneğiz. Hiç de kolay olmayan şartlar altında tiyatro yapıyoruz. Ancak, insan hayatı ve geride kalanların şartlarının daha da zor olduğu bilinciyle hareket ederek yaptığımız bu bağışın keşke daha fazlasını yapabilseydik.” dedi.
 
sukru-ucuncu.20140820122402.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat