Trabzon mitingi başına dert oldu!

Haber61.Net / Haber Servisi - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da yapmış olduğu miting sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylemiş olduğu kelimeler nedeni ile başı derde girdi. 6 Mart'ta Trabzon'daki Mitingin

Trabzon mitingi başına dert oldu!

Haber61.Net / Haber Servisi - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da yapmış olduğu miting sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylemiş olduğu kelimeler nedeni ile başı derde girdi. 6 Mart'ta Trabzon'daki Mitinginde Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın kendisi ve ailesine yönelik söylemiş olduğu kelimelerden dolayı 200 Bin TL'lik dava açıldığı öğrenildi. 

KILIÇDAROĞLU'NUN TRABZON KONUŞMASI SAYFA 2'DE 

"Ben hayatım boyunca ona asla Başbakan demiyeceğim. Bir ülkeyi yöneten kişinin kul hakkı yememesi lazım. Bir ülkeyi yöneten kişinin darpçı, yasakçı olmaması lazım.. Bir ülkeyi yöneten kişinin içinde insan sevgisi olmalı.. Bir ülkeyi yöneten kişinin halkına yalan söylememesi lazım..Bir ülkeyi yöneten kişinin toplanan vergini hesabını son kuruşuna kadar vermesi lazım.. Ben ona Başbakan değil, Başçalan derim..
 
'BAŞÇALANLA BENİM BİR DERDİM VAR'
Halka hizmet hakka hizmettir. Bizim ilkemiz budur. Bu başçalan ile benim derdim var. Bir baba çocuklarını yolsuzluklara bulaştırmaz. Ne diyordu başçalan ‘hırsızlık babadan oğula geçer, oğuldan babaya değil.’ Size bir bakanı örnek vereceğim. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, 28 seferde 52 milyon dolar rüşvet aldı. Bunlar benim ifadelerim değil, savcılık ifadesi. Rüşvet yemek dinimizde haram değil mi? Nasıl oluyorda bunlar din-imandan bahsediyor.
 
'RİZE'DE BİZİ PROTESTO EDENLERE HİÇ KIZMADIM'
30 Mart’ta seçime gideceksiniz. Ya bakan evlatlarına oy vereceksiniz, ya da vatan evlatlarına oy vereceksiniz. Dün Rize’de bazı arkadaşlar bizi protesto etti. Hiç kızmadım. Çünkü biz demokrasiyi savunuyoruz. Herkes bize destek vermek zorunda değil. Daha önce de Rize’de yumurta atılmıştı. Bana mahkemeden yazı geldi, ‘yumurta atan vatandaştan davacı mısınız?’ diye. Ben de o vatandaştan ‘davacı değilim’ dedim."
 

Miting Fotoğrafları için Tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel