Trabzon Milletvekilleri neler söyledi?

Geçtiğimiz günlerde Trabzon adaylarını açıklayan Ak Parti'de aday tanıtım töreni yapılıyor. Bu törende Trabzon Miletvekilleri Safiye Seymenoğlu ve Aydın Bıyıklıoğlu konuşma yaptılar.Ak Parti'nin Trabzon adaylarını tanıttığı törende konuşma yapanAk Parti T

Trabzon Milletvekilleri neler söyledi?

Geçtiğimiz günlerde Trabzon adaylarını açıklayan Ak Parti'de aday tanıtım töreni yapılıyor. Bu törende Trabzon Miletvekilleri Safiye Seymenoğlu ve Aydın Bıyıklıoğlu konuşma yaptılar.

Ak Parti'nin Trabzon adaylarını tanıttığı törende konuşma yapanAk Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu "Biz her seçimden sonra yeniden ertesi gün seçim var gibi çalışırız. Bugün aday tanıtımından sonra 30 Mart sabahına kadar ay şekilde çalışacağız. Hiçbir dönem 3 seçimden oyunu artırarak çıkmamıştır. Bugün bizim birlik günümüz. Bizim seçimden daha güçlü çıkmalıyız. 30 Martta Trabzon inşallah sesini Türkiye’ye duyuracak. Başbakanımıza müjdeler vereceğiz." dedi.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu Türkiye2nin önümüzdeki 20 yıl içinde dünyada en güçlü 3-4 devlet arasına gireceğini belirterek, "Son 2 yüz yılda Türkiye ayakları üzerinde duran bir ülke oldu. Son 11 seneye baktığımızda ülkesinin olduğunun 3 katına çıkarmış, bundan sonraki seneler dede dünyadaki en güçlü 3-4 devletten biri olacak bu ülke. Bu ülkeyi kim ister. Bu ülkeyi durdurmanın yolu nedir. Rahmetli menderese bakın. Rahmetli Menderes’in önünün kesilmesinin tek nedeni nükleer enerjiydi. Türkiye’ye baktığımızda eğer Rahmetli Menderes o nükleer santrali gerçekleştirmiş olsaydı. Bugün cari açık ve 50-60 milyar dolar borcunuz olmazdı. O gün Menderes’in önünü kesen bu zihniyet bugün de başbakanımızın önünü kesmeye çalışıyor.  Türkiye’nin bu yükselişini durduramayacaklar. Bu millet yükselişe geçmiş ve dünyadaki en güçlü 3-4 devlet arasına önümüzdeki 20 yılda çıkacak inşallah.

Kaos ortamını yaratmaya çalışanların önünü başbakanımız kazlı çeşmede 1 milyon insanı toplayarak kesti şimdide 17 Aralık operasyonu ile ekonomik olarak kesmeye çalışıyorlar. Görüyorlar ki 2030’ların Türkiye’si en güçlü devletlerden biri olduğunda kaynakların kullanımı başka devletlere kalmayacak. Şuanda bir seçime gidiyoruz. Elbirliği ile kucaklaşıp milletimize hizmet etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset